HUISBROUWERIJ

volg Sint Canarus via Facebook

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Array

Welkom

in de kleinste,

maar

gezelligste

brouwerij

van België.

 

Huisbrouwerij Sint Canarus, de grootste brouwerij van Deinze tot Gent, is één van de kleinste brouwerijtjes ter wereld.
Klein maar fijn.

Kom binnen en zet u.

Welkom op de website van Huisbrouwerij Sint Canarus in de schaduw van de kerk van Gottem (Deinze).

Het vlaggenschip van Sint Canarus is de Sint Canarus Tripel. Ook het bruine pottenbakkersbier Potteloereke mag er wezen. Naast de tripel en het Potteloereke stroomt er ook af en toe een gelegenheidsbrouwsel uit de tapkraan, zoals de “Maagd van Gottem”. Maagd van Gottem? Ja, omdat het bier óók moeilijk te vinden is.

Benieuwd? Breng een bezoek aan de huisbrouwerij. Dat kan als individu iedere zondag tussen 10u30 en 21u. Dan is het proeflokaal open en kan je ook een tourtje maken in de brouwerij. Voor groepen vanaf 20 personen doen we open op afspraak als ‘t past tussen het brouwen en bottelen: alle dagen van de week en (bijna) alle uren van de dag. Een tussenstop bij Sint Canarus is aanbevolen voor al uw verrassingsreizen, fietstochten, wandeltochten, huifkartochten,… Indien gewenst geeft de brouwer een woordje uitleg.

Maar wie echt alles over bier in het algemeen, en Sint Canarus in het bijzonder, wil weten, die kan een bierseminarie reserveren. Een leerrijke edoch amusante trip doorheen de wondere bierwereld. Met deskundige toelichting door Dr Canarus.

Sint CanarusKrijgt u er naast dorst ook honger van ? Geen probleem, tenzij u dit uit zelfbehoud niet lust, serveren wij het gezelschap een uitgebreid Breughelmaal buikje rond, met het beste van de boer zijn varken.

Tip: Een feestje in het verschiet? Reserveer snel de beruchte Sint Canarus Biertriporteur. Uw feest kan niet meer stuk. De brouwer komt persoonlijk voorproeven. Van service gesproken...