HUISBROUWERIJ

volg Sint Canarus via Facebook

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Array

Welkom

in de kleinste,

maar

gezelligste

brouwerij

van België.

 

Huisbrouwerij Sint Canarus, de grootste brouwerij van Deinze tot Gent, is één van de kleinste brouwerijtjes ter wereld.
Klein maar fijn.

Kom binnen en zet u.

Welkom op de website van Huisbrouwerij Sint Canarus in de schaduw van de kerk van Gottem (Deinze). 


Bericht aan de bevolking.  Zoals u misschien in de gazet gelezen heeft, zijn de cafes gesloten.  Dit mag evenwel geen reden zijn om onze goddelijke godendrank te moeten ontberen.  Graag verwijzen we naar onze talrijke verdeelpunten doorheen het land.  Daarnaast is het ook mogelijk om bier of geschenkverpakkingen af te halen aan het cafe in Gottem naast de kerk.  En dit op afspraak, bijvoorbeeld per telefoon 051 63 69 31 of per mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .  

Het vlaggenschip van Sint Canarus is de Sint Canarus Tripel.  Het wonderbaarlijkste de "Maeght van Gottem", een levend bier met een levend hoppebelleke in de fles.  Ook het bruine pottenbakkersbier Potteloereke mag er wezen.  En laatste nieuwkomers, (nog) niet in de handel te verkrijgen zijn de Witte Piet en Stoute Piet.  Kom ze eens proeven !

Benieuwd? Breng een bezoek aan de huisbrouwerij.  U kan er iedere zaterdag vanaf 14u en iedere zondag vanaf 11u en tot 21u proeven tot u volgedaan bent.   Daarnaast doen wij deze zomer ook open als het past, bij goed weer.  Bel gerust eens op 051 63 69 31.

Voor groepen vanaf 20 personen doen we open op afspraak als ‘t past tussen het brouwen en bottelen: alle dagen van de week en (bijna) alle uren van de dag. Een tussenstop bij Sint Canarus is aanbevolen voor al uw verrassingsreizen, fietstochten, wandeltochten, huifkartochten,… Indien gewenst geeft de brouwer een woordje uitleg.

Sint CanarusKrijgt u er naast dorst ook honger van ? Geen probleem, tenzij u dit uit zelfbehoud niet lust, serveren wij het gezelschap een stutenbuffet of, nog beter, een uitgebreid Breughelmaal buikje rond, met het beste van de boer zijn varken. (enkel op afspraak en voor groepen)

Tip: Een feestje in het verschiet? Reserveer snel de beruchte Sint Canarus Biertriporteur of, nog straffer, de CanaarVan. Uw feest kan niet meer stuk. De brouwer komt persoonlijk voorproeven. Van service gesproken...

Tenslotte nog dit :

bent u op zoek naar een eigen bier voor uw vereniging,

of wenst u als hobbybrouwer eens een groter volume te brouwen ?

Neem snel een kijkje om de pagina "uw bier."